Vigadomány

Palavics_JózsefHálás vagyok Isten minden ajándékáért amivel megáldott. Az, hogy egyre jobban látunk ez az Ő világossága, az Ő kegyelme. Ahogy növekszünk ebben a kegyelemben, ajándékban, világosságban, egyre jobban Őt ismerjük meg, egyre jobban önmagunk vagyunk, növekszik az örömünk, békességünk, kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak vagyunk. Ez Isten alapvető célja, egyszerűen, hogy boldog legyél. Ő egy Boldog Isten.

Amennyiben úgy érzed, tapasztalod, hogy te is növekszel, több Életet, több örömöt, békét tapasztalsz az Életben, szabad vagy, szabadabb vagy, jobban önmagad vagy ez az én örömöm is.

Önmagunk megtalálása Istenben a legnagyobb kincsünk, a legnagyobb gazdagságunk. Ezt senki sem adja nekünk, ez a miénk már, ez nem árucikk, ez ingyen van mindenkinek. Kiváltság, és megtiszteltetés látni, és birtokolni azt ami a miénk. Ezért a szívem vágya, de úgy gondolom még inkább az Istené, hogy amit megosztunk azt ingyen adjuk, mert ingyen kaptunk. Minden a tiétek:).

Azonban amennyiben szeretnéd támogatni ezt a folyamatot, hogy egyre több embernek nyíljon meg a szeme, egyre több ember lássa meg az eredeti valóját, és úgy érzed ez az adomány örömet okoz neked, boldoggá tesz, akkor én is hálásan és örömmel fogadom Tőled és itt a Vígadomány gombon keresztül (Paypal) megteheted. Nagyon köszönöm.

Hálával és Szeretettel, Pajó
Olyan vagy, mint Jézus

Share This